Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σε ποια μέρη δεν πρέπει να τρώτε!

Γιατί τρώτε παραπάνω από όσο πρέπει.

snack (2)

Τα αποτελέσματα μίας πρόσφατης έρευνας αποδεικνύουν ότι δεν έχει σημασία μόνο η ποσότητα, η ώρα και το τι τρώτε, αλλά και το μέρος που απολαμβάνετε το φαγητό σας. Απίστευτο κι όμως αληθινό, η έρευνα ισχυρίζεται ότι σε κάποια συγκεκριμένα μέρη δεν πρέπει να τρώτε γιατί αφαιρείστε και καταναλώνετε αρκετές παραπάνω θερμίδες από αυτές που πρέπει.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τα μέρη και τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να τρώτε εκεί:

Στο αυτοκίνητο: Την ώρα που οδηγείτε δεν μπορείτε να έχετε αίσθηση του φαγητού που τρώτε. Είστε συγκεντρωμένοι στην οδήγηση και στο τιμόνι. Αφαιρείται το μυαλό σας και μασουλάτε για αρκετή ώρα χωρίς να το καταλαβαίνετε. Επίσης αν έχετε μακρύ ταξίδι θα πεινάτε συνεχώς αν κάνετε την αρχή.

Στην κουζίνα: Μπροστά από το ψυγείο που κρύβει μία τεράστια ποικιλία είναι λογικό να μην ξέρετε πώς να σταματήσετε και να θέλετε να τα φάτε όλα. Πρέπει να επιλέγετε το φαγητό που θέλετε, να στρώνετε τραπέζι και να κάθεστε στην καρέκλα να απολαμβάνετε το γεύμα σας με ηρεμία. Όρθιοι, μπροστά από το ψυγείο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φάτε ανθυγιεινά φαγητά και σε μεγάλη ποσότητα.

Στην τηλεόραση: Μόνο οι διαφημίσεις αρκούν για να σας ανοίξουν παραπάνω την όρεξη. Πάρτε ένα snack μαζί σας και αρκεστείτε στην αρχική ποσότητα. Επίσης φροντίστε να έχετε φάει κάποιο κυρίως γεύμα πριν απολαύσετε την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου