Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Το λεμόνι σύμμαχος της αποτοξίνωσης και της ομορφιάς!

Δεν πρέπει να λείπουν από το ψυγείο σας.

lemons

Είναι ένα λαχανικό που πρέπει να γίνει μέρος της ρουτίνας της ομορφιάς σας. Παρακάτω υπάρχουν μερικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα λεμόνια εντός και εκτός από την κουζίνα σας.
Αρχικά είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο αντιοξειδωτικά είδη της διατροφής σας. Πιείτε χλιαρό νερό με μερικές σταγόνες λεμονιού για να κάψετε λίπος και όχι μόνο. Επίσης πρέπει απαραιτήτως να το βάζετε σε αρκετά φαγητά καθώς σκοτώνει αρκετά μικρόβια. Ιδιαίτερα στα κρέατα τα οποία έχουν ψηθεί σε κάρβουνα είναι απαραίτητο.

Το λεμόνι όμως κάνει και στην ομορφιά:


  •  Απαλλαγείτε από σπυράκια

Τρίψτε μισό ή ένα τέταρτο του λεμονιού στο πρόσωπό σας (επικεντρωθείτε σε περιοχές με φραγμένους πόρους όπως είναι το μέτωπο και το πηγούνι), στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπο με νερό για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα. Το  υδροξύ οξύ στα λεμόνια λειτουργεί ως φυσικό απολεπιστικό για το δέρμα, μειώνοντας τους φραγμένους πόρους.

  •   Φωτίστε το δέρμα σας

Για πιο φωτεινή επιδερμίδα, υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση. Βάλτε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού σε ένα κομμάτι βαμβάκι και εφαρμόστε το απευθείας στο πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο.
Κάνει τα νύχια πιο λευκά
Τρίψτε  μισό λεμόνι στα κιτρινισμένα νύχια σας και θα γίνουν άμεσα λευκά. (προειδοποίηση: αν έχετε ένα κόψιμο ή ένα σκισμένο επιδερμίδα, αποφύγετε την περιοχή γιατί θα πονέσετε).

  •   Δώστε στο δέρμα μια νεανική λάμψη

Προσθέστε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού στο νερό σας. Ο συνδυασμός του λεμονιού με το νερό ενυδατώνει το δέρμα και αφαιρεί τις ακαθαρσίες του οργανισμού σας. Εκτός ότι αφαιρεί τοξίνες, επιπλέον χαρίζει  πιο φωτεινή, νεανική επιδερμίδα.

  • Κάντε τα μαλλιά μεταξένια

Ο χυμός του λεμονιού είναι γνωστό ότι προσθέτει λάμψη στα ξερά μαλλιά. Προσθέστε μερικές σταγόνες φρέσκο ​​χυμό λεμονιού σε ένα φλιτζάνι νερό, και ρίξτε το μείγμα σε καθαρά μαλλιά. Ξεπλύνετε μετά από λίγα λεπτά, αν θέλετε να αποφύγετε τη μυρωδιά του λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου